Новини

ЗНО-2021: у тестуванні з хімії взяли участь майже 10 тисяч осіб

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з хімії, можуть зареєструватися для участи у додатковій сесії.

Фото Tim Gouw, unsplash.com

21 травня відбулося ЗНО з хімії. У тестуванні взяли участь 9885 осіб. Це — 77,6% від загальної кількости зареєстрованих.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якости освіти, передає Міносвіти.

Найбільший відсоток учасників від загальної кількости зареєстрованих – 87,5%. Його зафіксовали у Рівненській області. А найменший – 58,7% – у Кіровоградській.

У Чернівецькій області явка учасників становить 68,38% від загальної кількости зареєстрованих.

Тестування проходило з дотриманням всіх протиепідемічних заходів. Дотримання процедури тестування контролювали 57 громадських спостерігачів.

Загалом 6 учасників ЗНО не допустили до пунктів тестування через запізнення та відсутність документа, що посвідчує особу.

Результати тестування з хімії оголосять до 6 червня.

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з хімії через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участи у додатковій сесії.

Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру документ, що підтверджує причину неучасти в основній сесії. Докладніше про умови участи у додатковій сесії – у розділі сайту УЦОЯО.

Наступні тестування основної сесії ЗНО-2021 відбудуться на початку наступного тижня. Зокрема, 24 травня – тестування з іспанської, німецької та французької мов. А у вівторок, 25 травня, – тестування з англійської.

Коментарі