Афіша, Новини

Ніч у музеї. У Чернівцях проведуть театралізовану екскурсію буковинським селом

Екскурсія буде зі світловим і музичним шоу. Триватиме вона близько двох годин.

фото Чернівецької ОДА

Чернівецький обласний музей архітектури та побуту запрошує охочих на вечірню театралізовану прогулянку.

Вона відбудеться у Чернівцях уже завтра, 18 травня, о 21:00. Екскурсія буде зі світловим і музичним шоу. Триватиме близько двох годин.

У коментарі «Шпальті» завідувачка відділу науково-освітньої роботи і комунікацій музею Людмила Кучурян розповіла, що екскурсія буде своєрідною подорожжю в часі. Адже відвідувачі зможуть зануритися у життя старого буковинського села.

«Ця екскурсія приурочена до міжнародного Дня музеїв для того, щоб люди відчули, що музей – це явище, потрібне у суспільстві. Тепер у нас є додаткові пріорітети, адже дійство відбуватиметься на свіжому повітрі, є багато простору.
Це буде у вечірній час, а нічне село на Буковині оповите таємницями. Ми збираємся їх трішки привідкрити. Є декілька варіантів такої екскурсії. Ми підготували сюрприз. Будуть задіяні актори, які зустрічатимуть гостей на обійсті, біля будинків, а також газдиня чи корчмар. Люди відчують весь колорит і атмосферу того часу»,
— розповіла пані Людмила.

Охочі мають попередньо записатися на екскурсію за номером: 095 426 5512.

Нагадаємо, нічні екскурсії у музеї просто неба в Чернівцях започаткували ще торік. Їх планують проводити у літній час раз на місяць.

Коментарі