Новини

Розкриває тему інклюзивности: український мультсеріал запустили на італійському телебаченні

Ще до світової прем’єри «Brave Bunnies» став фіналістом  міжнародного анімаційного фестивалю.

Джерело film.ua

Італійська компанія Rai Ragazzі отримала права на показ мультсеріалу «Хоробрі Зайці» на своїх платформах. Як зазначили на сайті Film.ua, мультсеріал спершу з’явився на італійському стрімінг-сервісі Rai Play, а з 19 квітня вийшов в ефір на національному телебаченні.

«Хоробрі Зайці» або «Brave Bunnies» – це мультисеріал українського продакшну Glowberry. Його створювали у співробітництві з іспанською анімаційною студією Anima.

Джерело film.ua

Анімаційний серіал для дошкільнят  розкриває теми різноманітности та інклюзивности за допомогою знайомств та ігор з друзями.

«Ми дуже раді прем’єрі BRAVE BUNNIES в Італії. Це справді визначна подія. Кожен новий глядач BRAVE BUNNIES надзвичайно мотивує та надихає нас. Ми впевнені, що італійській аудиторії сподобаються пригоди Хоробрих Зайців – так само сильно, як і нам», – прокоментував подію CEO Glowberry Сергій Молчанов.

До речі, ще до світової прем’єри «Brave Bunnies» став фіналістом  міжнародного анімаційного фестивалю Cartoon Forum 2018. 

Анімаційний проєкт створили за підтримки Держкіно України та Міністерства молоді і спорту України.

Раніше ми писали про те, що українсько-канадський дослідчо-документаційний центр підготував новий проєкт з усної історії Ukrainian By Choice.

Також нагадаємо, новий тизер-трейлер повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» представила українська студія Animagrad (FILM.UA Group).

Коментарі