Афіша

Актори, балет та хор: Чернівецький драмтеатр проведе пам’ятний захід до річниці Чорнобильської трагедії

Захід проведуть надворі, позаду театру. Вхід вільний.

25 квітня Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської проведе пам’ятний захід. Він буде присвячений 35 річниці з дня Чорнобильської трагедії.

Театралізоване дійство відбудеться позаду театру, між вулицею Лисенка та Гете. Початок о 16:00. Вхід вільний.

Про це «Шпальті» розповіла головна режисерка театру Людмила Скрипка. За її словами, заклад зараз перебуває на карантині, але працює в звичайному режимі. Зокрема там проводять репетиції. 

«Це театральне дійство поверне людей у трагічні дні для Чорнобиля. Виступатимуть актори, буде балет та хор. Це історія про людей, яка побудована на документальних фактах. Покажуть декілька сюжетних ліній про долі людей, які там жили і були змушені виїхати. Це навіть не спогад, а повернення у людські долі. Тому запрошуємо кожного»,— сказала режисерка.

Також Людмила Скрипка зазначила, що захід можуть транслювати у режимі онлайн:

«Цілком можливо, що театралізоване дійство будуть транслювати онлайн. Але ми не знаємо точно. Якщо будуть погані погодні умови — можемо змінити час, перечекати».

Раніше ми писали про те, що майже половина працівників Чернівецького обласного музично-драматичного театру імені О. Кобилянської перебувають у відпустках за власний рахунок.

Коментарі