Новини

Вінницький суд не задовольнив апеляційну скаргу представниці «Команди Михайлішина»

Також суддя залишив без змін рішення Чернівецького окружного адміністративного суду від 26 січня цього року.

Фото GoBill Oxford, unsplash.com

Сьогодні, 6 квітня, у Сьомому апеляційному адміністративному суді у Вінниці відбулося перше засідання у справі за апеляційною скаргою політичної партії «Команда Михайлішина» до Чернівецької міської ТВК. Розглядали питання щодо визнання незаконности проведення першої сесії міськради VIII скликання.

Це було відкрите судове засідання. На ньому вирішили, що апеляційну скаргу депутатки Аліни Олевич не задовольняти, а рішення Чернівецького окружного адміністративного суду від 26 січня 2021 року залишити без змін.

Представники Феміди не задовольнили позов «Команди Михайлішина» у січні 2021 року.

Нагадаємо, представники цієї політсили домагалися, аби рішення Чернівецької міської ТВК про призначення першої сесії міської ради VIII скликання визнали недійсним.

Так, вони намагалися оскаржити його в Сьомому апеляційному суді міста Вінниці.

Сторона позивачки — депутатки «Команди Михайлішина» — клопотала  про перенесення засідання на два тижні через відсутність представника відповідачки — голови Чернівецької міської ТВК Анастастасії Сімак.

Представниця позивачки пояснювала відсутність відповідачки суворими карантинними вимогами та неможливістю дістатися до Вінниці через обмеження руху міжобласного транспортного сполучення.

Суд у клопотанні відмовив і продовжив розгляд справи. 

За результатами апеляційну скаргу не задовольнили, а рішення Чернівецького окружного суду залишили без змін.

Раніше ми повідомляли, що у грудні 2020 року представниця партії «Команда Михайлішина» Аліна Олевич подала судовий позов до Чернівецької міської ТВК з вимогою скасувати реєстрацію новообраних депутатів міської ради та протокол ТВК щодо скликання першої сесії міської ради.

26 січня 2021 року Чернівецький окружний адміністративний суд не задовольнив позов представниці «Команди Михайлішина».

 

Коментарі