Новини

Кіномистецький центр Миколайчука оголосив конкурс із хендмейду

Участь можуть узяти народні майстри та всі охочі, хто займається створенням виробів із ручної роботи.

Фото Оксани Чорної

До пасхальних свят культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука оголосив конкурс із хендмейд-виробів «Затишний Великдень».

Як повідомила «Шпальті» в.о. директора кіномистецького центру імені Миколайчука Світлана Новицька, у конкурсі можуть узяти участь народні майстри та всі охочі, хто займається створенням виробів ручної роботи.

«Ми хочемо розвиватися. Оскільки через пандемію не можемо організовувати інші заходи, вирішили зробити такий конкурс із хендмейд-виробів. Чекаємо від учасників креативности і тематичних виробів, які поєднували би європейські та українські традиції. Це можуть бути, до прикладу, пасхальні кролики чи українські писанки», — каже Світлана Новицька.

Прийом заявок починається відсьогодні і триватиме до 27 квітня. Для цього потрібно на месенджер установи у фейсбуку надіслати заявку (у довільній формі) з контактними даними: ім’я та прізвище, вік і опис роботи. А також додати два фото: своєї роботи та себе з роботою.

Окрім цього, потрібно опублікувати на своїй сторінці у соцмережах такі ж фото з хештегом #handmadzatyshniivelykden.

За кількістю вподобань визначать переможця глядацьких симпатій. А трьох інших обиратиме компетентне журі.

«Оцінюватимуть креативність, новизну, екологічність, поєднання європейських та національних традицій», — ідеться у повідомленні.

За умови скасування карантинних обмежень, 30 квітня відкриють виставку. Тут будуть представлені найкращі роботи, а також відбудеться нагородження переможців. 

Раніше «Шпальта» писала про те, що у Чернівцях оголосили конкурс на посаду директора кіномистецького центру імені Миколайчука.

Коментарі