Новини

IKEA відкрила перший магазин в Україні

Магазин має площу у понад 5 тисяч квадратних метрів та пропонує близько 5 тисяч товарів і рішень для дому.

Фото IKEA

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому, відкрила перший магазин в Україні – у київському Blockbuster Mall.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає Українська правда.

«Магазин розташований у Blockbuster Mall і працюватиме з 10:00 до 22:00 із дотриманням суворих заходів безпеки, включно із соціальним дистанціюванням, обов’язковим носінням масок, температурним скринінгом та частим дезінфікуванням приміщення», – йдеться у повідомленні.

Через нинішні карантинні обмеження у магазині можуть одночасно перебувати не більше 500 відвідувачів.

Зазначають, що для компанії це перший магазин «міського формату» у регіоні Південно-Східної Європи (Україна, Румунія, Хорватія, Сербія і Словенія).

«Магазин має площу у понад 5 тисяч квадратних метрів та пропонує близько 5 тисяч товарів і рішень для дому. Майже 2 тисячі найменувань доступні в магазині, решта 3 тисячі – переважно меблі та інші товари великого розміру – можна замовити та безкоштовно отримати в одному з наших 4 пунктів видачі замовлень, зокрема і в магазині, або ж обрати опцію доставки додому за додаткову оплату», – додали в IKEA.

Раніше ми повідомляли, що компанія IKEA купила у США понад 4 тисячі гектарів землі, що у штаті Джорджія. Так хочуть захистити тамтешніх рідкісних тварин та рослин від втручання людей.

Коментарі