Новини

Митці проведуть аукціон, аби зібрати кошти на лікування оператору чернівецького телеканалу

У день народження Максима Білоткача, в якого виявили онкологічне захворювання, активісти продаватимуть свої роботи та особливі речі.

Фото зі сторінки Максима Білоткача в соцмережах

У Чернівцях активісти планують провести аукціон та зібрати частину грошей, необхідних для лікування оператора чернівецького телеканалу «ТВА» Максима Білоткача.

Письменниця та громадська активістка Христя Венгринюк на своїй сторінці у фейсбуку закликала небайдужих долучитися до аукціону, який проведуть у день народження Максима.

«Друзі, митці, продовжуємо робити добро. Наш товариш Максим Білоткач потребує медичної дороговартісної допомоги. Організовується захід до його дня народження. Будуть представлені цінні лоти на продаж, щоб зібрати достатньо коштів на лікування», — написала Христя Венгринюк.

Також письменниця закликала всіх небайдужих, і насамперед чернівецьких авторів, долучитися до акції і надати лоти: книжки з автографами, картини, особливі речі.

«Надсилайте НП за мій рахунок, будемо дуже вдячні! Документи про діагноз можу переслати в особисті повідомлення», — написала Христя.

Раніше «Шпальта» повідомляла про те, що в Максима Білоткача виявили злоякісне захворювання лімфатичної системи.

Коментарі