Новини

Скільки магнітних бур ще доведеться пережити українцям у січні та як із цим впоратися

На українців у першому місяці нового року чекають ще дві магнітні бурі.

Джерело Gifer

Магнітна буря — це збурення геомагнітного поля Землі, що пов’язане зі спалахами на Сонці. Потоки елементарних частинок, які вивільняються з вибухами, шкодять астронавтам, яких не прикриває магнітне поле Землі. Також це може порушити радіозв’язок. Однак в Україні чимало людей скаржаться на самопочуття у такі часи.

Чи існує метеочутливість, журналісти «Шпальти» вже з’ясовували тут, однак не попередити про «небезпеку» не можемо. Тому представляємо розклад магнітних бур у січні.

Як повідомляє Meteoprog, у першому місяці 2021 року загалом очікують спокійний геомагнітний лад. Однак невеликі магнітні сплески можливі. Більшість із них українцям уже не грозить — пережили їх разом зі святами (3, 5 та 6 січня).

Однак бурі передбачають і 18 та 21 січня. 

Достеменно не відомо, як уберегтися від впливу цього явища, однак нікому не зашкодить міцніший сон, відмова від шкідливих звичок, здорове харчування та контрастний душ.

А взагалі, якщо ви дійсно почуваєтеся погано, то варто звернутися до лікаря й уважніше прислухатися до себе, а не до передбачень ворожбитів, алхіміків, квазіекспертів та тих, кому вигідна ваша слабкість.

Коментарі