Новини

Ігор Крохмаль став четвертим заступником мера Чернівців

У  Романа Клічука загалом чотири заступники: щойно обраний Ігор Крохмаль, а також Василь Зазуляк, Юрій Лесюк та Євген Маховіков.

Фото зі сторінки Ігоря Крохмаля у фейсбуку

29 грудня під час чергового засідання сесії Чернівецької міської ради депутати обрали ще одного заступника мера. Ним став колишній податківець, підприємець Ігор Крохмаль. Тепер міський голова Роман Клічук має чотирьох заступників. 

Про це стало відомо з трансляції сесії міськради. 

Ігорю Крохмалю 47 років, 20 років він служив у державній податковій службі. З 2014 року займався підприємницькою діяльністю і різними політичними проєктами, політичною діяльністю. Однак нині заявив про свій намір працювати у міській раді.

Міський голова поки не назвав напрямки діяльності нового заступника міського голови:

«Остаточне рішення щодо цього ми приймемо під час сесії, коли зберуться голови  фракцій і керівники груп».

Більшість депутатів підтримали відповідний проєкт рішення. Однак у повному складі не голосували депутати від партії «Громадський рух «Народний контроль», що вперше зареєструвались на сесії.

Нагадаємо, 23 грудня на сесії міськради депутати обрали секретаря Чернівецької міської ради та заступників міського голови. Участь у голосуванні взяли 25 депутатів від «Єдиної альтернативи», «Пропозиції», «Слуги народу» та «Європейської солідарності». Тоді заступниками міського голови стали Василь Зазуляк, Юрій Лесюк та Євген Маховіков.

 

Коментарі