Новини

Чернівецькі депутати обрали секретаря ради та заступників міського голови

Кандидатуру секретарки міської ради підтримали 25 місцевих обранців.

Сьогодні, 23 грудня, у сесійній залі Чернівецької міської ради відбулося третє засідання першої сесії нового депутатського скликання.

Депутати обрали секретаря Чернівецької міської ради та заступників міського голови. Участь у голосуванні взяли 25 депутатів від «Єдиної альтернативи», «Пропозиції», «Слуги народу» та «Європейської солідарності».

Так, за результатами таємного голосування, секретаркою Чернівецької міської ради стала Марина Кирилюк від партії «Єдина альтернатива». Її підтримали всі 25 депутатів.

«Я дякую вам за довіру. Обіцяю належним чином виконувати функції секретаря в рамках чинного законодавства. Обіцяю бути відкритою, вести свою роботу таким чином, щоб вона сприяла ефективності депутатського корпусу», — заявила новоспечена секретарка.

Марина Кирилюк є власницею «Західної маркетингової компанії» та співзасновницею компанії «Дністеренергосервіс». Також Кирилюк заснувала організацію «Центр реформ та розвитку», яка аналізує роботу комунальних підприємств. 2015 року вона балотувалася до Чернівецької обласної ради на 41 територіальному виборчому окрузі від громадського руху «Народний контроль».

Заступниками міського голови стали Василь Зазуляк, Юрій Лесюк та Євген Маховіков.

Василь Зазуляк – депутат міської ради, представник «Єдиної альтернативи». Він є співвласником будівельних фірм, що займаються будівництвом та продажем нерухомости.

Юрій Лесюк – депутат обласної ради, де також представляє партію «Єдина альтернатива». В кінці 2019 та першій половині 2020 року обіймав посаду заступника голови Черкаської ОДА.

Євген Маховіков – директор Чернівецької філії «ПриватБанку». Балотувався у депутати обласної ради від «Єдиної альтернативи».

Коментарі