Новини

Хто став вчителем року в Чернівцях

Загалом, професіоналів та професіоналок обирали в 5 номінацій — «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література».

Нещодавно завершився І зональний тур всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2021».  

Цьогоріч у конкурсі в Чернівцях брали участь 3 директорів та 9  вчителів із 12 закладів загальної середньої освіти міста, повідомляє Управління освіти міськради:

«Конкурсанти предметних номінацій продемонстрували професійну та авторську майстерність, власну фахову підготовку, добрий рівень володіння методикою викладання навчального матеріалу, уміння ефективно використовувати сучасні методи та форми роботи, застосовувати інноваційні технології для проведення уроків в режимі онлайн, без залучення здобувачів освіти, з використанням цифрових, мультимедійних технологій та електронних освітніх ресурсів. А запорука успіху для конкурсантів у номінації «Керівник закладу освіти» полягала в умінні проявити себе як мудрого, знаючого управлінця та творчу особистість».

За результатами всіх конкурсних випробувань переможцями Конкурсу стали:

«Керівник закладу освіти»Альона Онофрей, директорка Чернівецького комунального дошкільного навчального закладу-загальноосвітнього навчального закладу «Навчально-виховний комплекс «Лідер»;

«Математика» – Олеся Петрюк, учителька математики Мамаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Чернівецької області. У номінації «Математика» разом з 2 учителями міських шкіл брали участь 2 педагоги обласних закладів загальної середньої освіти;

«Трудове навчання»Мирослав Мамчак, учитель трудового навчання Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів  № 30.

«Українська мова та література» – Тетяна Іванчак, учителька української мови та літератури Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №38.

Нагадаємо, 11 грудня, в Україні запустили платформу для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн». Це зробили МОН, Мінцифри та Український інститут розвитку освіти. Так хочуть забезпечити рівний доступ до якісної шкільної освіти учнів 5-11 класів.

Коментарі