Новини

У Чернівцях студенти проводять благодійну акцію до Дня святого Миколая. Як можна долучитися

Волонтери збирають необхідні речі та гроші для діток з малозабезпечених сімей. 

Фото Jeremiah Lawrence, unsplash.com

У Чернівцях проводять благодійну акцію «Святий Миколай спішить до кожної дитини», яку розпочали ще 28 листопада. Вона триватиме до 15 грудня. 

Організував таку справу студентський волонтерський рух «Крок назустріч» при Профспілковій організації студентів ЧНУ. Студенти збирають іграшки, дитячу літературу, засоби особистої гігієни, солодощі. Також можна переказати гроші. Всім цим допоможуть діткам з малозабезпечених сімей. 

Керівниця волонтерського руху Анна Колісник розповідає, що таку акцію проводять вже декілька років поспіль.

«Напередодні різдвяно-новорічних свят усі ми завжди чекаємо дива, замовляємо омріяні коштовні подарунки. Однак є дітки, які охоче чекають банальних та звичних речей, як-от теплих колготок, настільних ігор чи фруктів та солодощів. Тож ми переконані: карантин — не привід відмовитися від добрих справ! Тому хочемо повторити успіх попередніх років, коли вдалося допомогти з необхідними меблями, побутовою технікою, зимовим одягом та речами першої необхідности десяткам чернівецьких багатодітних сімей. Закликаємо усіх не бути байдужими і допомогти нам створити казку для тих, хто потребує її найбільше!»,— каже вона.

Як можна долучитися до акції?

Взяти учасить у благодійній справі можна кількома способами:

— Приносити речі у приміщення профспілки за адресою: вул. Небесної Сотні, 4В (позаду гуртожитку №6). 

— Надсилати посилки на відділення «Нової пошти» № 7 (Отримувач: Кіндзерський Віталій Володимирович, +380979143322). 

— Переказати благодійні внески на картку «Приватбанку»: 5168 7573 6900 4520 Шалер Ірина Олексіївна (із вказівкою призначення платежу «Благодійні внески»).

Раніше ми писали про те, що чернівецька волонтерка Марта Левченко почала поширювати у соцмережах листи з побажаннями малечі на Святого Миколая. Автори цих листів — діти з малозабезпечених родин з усієї України. Волонтерка їх публікує для того, аби охочі прочитали мрії цих діток і допомогли втілити їх у життя. Зазвичай діти просять буденних речей: іграшок, солодощів, одягу.

Коментарі