Новини

МАУ відкриває рейси до лондонського аеропорту «Хітроу»

Польоти в «Хітроу» будуть виконувати тричі на тиждень: у четвер, суботу та неділю. Також компанія буде продовжувати польоти в аеропорт «Гетвік».

Фото Jacky Lo, unsplash.com

З 17 грудня авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» розпочинає польоти до лондонського «Хітроу». Це один із найбільших аеропортів Європи. Про це повідомляє пресслужба МАУ.

Зазначають, що при цьому компанія буде продовжувати польоти в інший аеропорт столиці Великобританії — «Гетвік».

Коли будуть виконувати польоти

У повідомленні МАУ мовиться, що планують польоти в «Хітроу» тричі на тиждень: у четвер, суботу та неділю. А польоти в «Гетвік» будуть у понеділок, середу та п’ятницю. 

Рейс PS 117 виконуватимуть із Києва о 09:50. Літак прибуватиме в Лондон об 11:25.

А зворотний рейс PS 118 запланували з Лондона о 12:20 з прибуттям до Києва о 17:40.

У пресслужбі додали, що аеропорт «Хітроу» в Лондоні вважають одним із провідних аеропортів світу. Впродовж останніх п’яти років він є «Кращим аеропортом у Західній Європі» і протягом 10 — «Кращим аеропортом для шопінгу» за версією Skytrax World Travel Awards. Зазначають, що основною перевагою є те, що летовище розташоване в густонаселеному районі з розвиненою інфраструктурою. І до міста можна доїхати лише за 15 хвилин.

Нагадаємо, Словаччина з 9 листопада тимчасово закрила пункти пропуску на кордоні з Україною.

Білорусь також тимчасово обмежила в’їзд на свою територію з України, Польщі, Литви і Латвії через загострення епідемічної ситуації.

Коментарі