Новини

Словаччина закриває пункти пропуску на кордоні з Україною

З 9 листопада тимчасово закриють пункт пропуску «Велке Слеменце», з українського боку – «Малі Селменці».

Уряд Словаччини з 9 листопада вирішив тимчасово закрити пункти пропуску на кордоні з Україною. Причина — зростання кількости хворих на COVID-19, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Згідно з рішенням уряду Словаччини, з 9 листопада 9:00 тимчасово закриють пункт пропуску «Велке Слеменце», з українського боку – «Малі Селменці». Також тимчасово припиняють оформлення пішоходів у пункті пропуску «Убля», з українського боку – «Малий Березний».

У пункті пропуску «Вишнє Німецьке», з української сторони — Ужгород, жителів Словаччини будуть пропускати з 8:00 до 20:00.

Зазначають, що всі, хто в’їжджає до Словаччини, зобов’язані пройти тест на коронавірус. Далі обов’язкова самоізоляція, під час якої на п’ятий день треба зробити тест RT PCR. 

Додають, що не проходити тест можуть лише ті, хто прямує до Словаччини транзитом. Вантажний автотранспорт будуть пропускати без обмежень.

Нагадаємо, Білорусь тимчасово обмежила в’їзд на свою територію з України, Польщі, Литви і Латвії через загострення епідемічної ситуації.

Коментарі