Новини

Мрія чернівецької волонтерки, що стала реальністю: у неділю відкриється «Місто Добра»

Кризовий центр будували за гроші добродіїв.

Уже 8 листопада у Чернівцях відбудеться відкриття кризового центру для матері та дитини «Місто Добра». 

«Завдяки небайдужим людям та благодійникам з усього світу спільними зусиллями нам вдалося побудувати місце, в якому мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку», — кажуть у благодійному фонді «Я майбутнє України».

У з’язку з карантинними обмеженнями заради здоров’я діток та мам вирішили не робити масштабне відкриття. Однак ви зможете побачити «Місто Добра» зсередини на сайті «Шпальти».

Нагадаємо, «Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проєкт. Коли виникла ідея побувати його, чернівецька благодійниця Марта Левченко заявила, що у «Місті Добра» боротимуться за кожну маму для дитини. Там мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. 

Це своєрідний пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві. 

Коментарі