Новини

Нова пошта тепер приймає електронні документи з «Дії»: які переваги будуть для клієнтів

У компанії кажуть, що клієнти, які встановили «Дію», зможуть ще швидше отримувати свої відправлення та грошові перекази.

Нова пошта тепер приймає електронні документи із застосунку «Дія 2.0», аби ідентифікувати клієнтів.

Про це 6 жовтня повідомила пресслужба компанії.

«Ми прагнемо, щоб нашим клієнтам завжди було просто і зручно отримувати послуги. ІТ-команда групи компаній Нова пошта провела спільну роботу з Міністерством цифрової трансформації, ми стали одними з перших, хто протестував нову версію застосунку. Завдяки спільним зусиллям ми отримали технічну можливість приймати електронні документи з Дії. Тож тепер клієнти, які встановили застосунок, зможуть ще швидше отримувати свої відправлення та грошові перекази», — зазначає СЕО Нової пошти Олександр Бульба.

Так, тепер під час отримання посилки клієнти компанії можуть показати не тільки електронний паспорт громадянина, але й електронний закордонний паспорт та цифрові водійські права.

Для цього потрібно пред’явити оператору документи в застосунку, після чого той зчитає штрих-код під документом і зробить запит у «Дію». Згодом клієнт підтвердить передачу документа до «Нової пошти», а в оператора з’явиться його ПІБ і він віддасть посилку.

Однак паперові документи можуть просити, якщо є певні розбіжності в електронних аналогах.

Нагадаємо, у застосунку «Дія» з’явилося чимало нових послуг: окрім довідки про народження та місця реєстрації дитини, там можна буде перевіряти штрафи водіїв. Незабаром лікарняні також можна буде перевести в електронний вигляд.

Коментарі