Новини

Без ярмарків та концерту на Соборній площі. Як у Чернівцях святкуватимуть День міста

На початку жовтня Чернівці будуть святкувати 612 річницю з дня першої писемної згадки про місто.

3-4 жовтня 2020 року у Чернівцях відзначатимуть День міста. Цьогоріч через карантин святкуватимуть без ярмарків та традиційного концерту на Соборній площі. Про це у коментарі «Шпальті» розповіла начальниця управління культури ЧМР Юлія Сафтенко.

«Цьогоріч День міста проведуть без торгівлі та ярмарків. На сходах Ратуші буде відкриття офіційної частини. Також відбудуться театральні дійства й перформанси. І за щорічною традицією будуть нагороджувати громадян.  

Юлія Сафтенко зазначає, що план заходів незабаром опублікують на сайті Чернівецької міської ради. За її словами, кожен заклад культури буде залучений до святкування Дня міста. Так, уже є графік проведення заходів. Зараз намагаються організувати все так, аби не було скупчення людей. 

Читайте також: Емоції чернівчан під час святкування Дня міста 2019 у фото

«Усі заходи проведуть на відкритих територіях. Цьогоріч вперше за всю історію на Соборній площі буде порожньо. Традиційний рок-концерт «Відродження» буде, але не на Соборній площі, а в парку Федьковича. Зараз головне завдання — провести заходи без скупчення людей і берегти своє здоров’я». 

 

Коментарі