Емоції чернівчан під час святкування Дня міста у фото

Напередодні свята у соцмережах чернівчани висміювали програму заходів до Дня міста, пишучи, що цьогоріч це – тотальний несмак.

Чернівці відсвяткували 611-ту річницю від дня першої письмової згадки. Напередодні свята у соцмережах чернівчани висміювали програму заходів до Дня міста, пишучи, що цьогоріч це – тотальний несмак. Та попри уже традиційний план заходів упродовж двох святкових днів на вулицях міста можна було зустріти чимало чернівчан та гостей нашого міста.

З якими емоціями та враженнями пройшли два святкові дні, спостерігала та цікавилася Альона Чорна.

«Від чернівецьких чиновників я давно вже не очікую оригінальних ідей. Складається враження, що організаторам важливіше заповнити звіти, ніж організувати цікаве свято. Цього року я побував з друзями на святкуваннях Дня міста Ужгорода і Калуша. І це справді були незабутні емоції. У Калуші дали круті концерти гурт «KAZKA», Tayana, «НеАнгели», Ivan NAVI і «Кому Вниз». В Ужгороді «запалювали» Світлана Тарабарова та Настя Каменських. Щодо нашої концертної програми, то гурт «Без обмежень» неодноразово приїжджав і квитки на їхні концерти доступні», – ділиться враженням черівчанин Олег, який з друзями завітав на Соборну площу посмакувати вуличною кухнею і глінтвейном.

На Театральній площі помічаю компанію, які розповідають анекдоти і чекають початку чемпіонату з поїдання бургерів «Burger Boss».

«З усієї програми нас найбільше зацікавив захід з поїдання бургерів. Самі змагатися не будемо, але цікаво подивитися. Це смішно. А з того, що вже бачили і що справді сподобалося, то це гарна погода (у суботу, – прим.авт.)», – жартує Євген.

«День міста типовий. Є гарні заходи, виступи талановитих колективів. Єдине, що не сподобалося, це те, що задля рекорду – плетіння маскувальної сітки, зобов’язали керівників ліцеїв, коледжів, забезпечити явку студентів. І ці діти з самого ранку до вечора плели сітку. Я погоджуюся, що це корисна справа. Але можна було не робити акцент на рекордах і зробити скільки, скільки вийде за участі всіх охочих», – розповіла буковинка Наталія.

На площі Філармонії зустрічаю молодих людей, які приміряють поліцейський однострій.

«Приїхав з друзями, спеціально на  День міста. Подобається, що на кожній площі є певні атракції. Можна розважитися, зробити цікаві фото», – з радістю розповів Владислав.

   

 

 

Залишити відгук