Новини

У Чернівцях знову закрили дитсадки, а школи розпочнуть навчання дистанційно

Дистанційне навчання у школах міста триватиме щонайменше до 14 вересня.

Навчальний процес у школах Чернівців розпочнуть дистанційно. У режимі дистанційного навчання щонайменше до 14 вересня працюватимуть і дитячі садки. Про це повідомила під час брифінгу заступник начальника управління освіти міськради Ольга Кузьміна. Таке рішення ухвалили керівники навчальних закладів.

«На виконання рішення уряду у «червоній» зоні здобувачам освіти заборонено відвідувати заклади освіти. Поки Чернівці знаходяться в «червоній» зоні. Керівники закладів прийняло рішення, що працюватимуть дистанційно щонайменше до 14 вересня», – каже Олена Кузьміна.

Також вона зазначила, що колективи навчальних закладів працювали над тим, аби попри переходи з тієї чи іншої зони небезпеки, заклади освіти продовжили навчальний процес.

Щодо закладів дошкільної освіти, то відсьогодні, 31 серпня, вони принили свою роботу, – зазначила виконувачка обов’язків начальника управління освіти ЧМР Ніна Вітковська.

«Як тільки ми перейдемо із «червоної» зони в іншу, дитсадки відновлять роботу. Це вимушені заходи задля здоров’я і безпеки дітей. Сподіваємося, з 14 вересня ми будемо в іншій кольоровій зоні і садочки зможуть відновити роботу».

Читайте також: Школярі без масок, довгі перерви та змішана форма навчання. Яким буде навчальний процес у Чернівецькій області

Також після відновлення навчального процесу, організують харчування дітей у школах. Меню змінять, але діти будуть отримувати харчування.

 

Коментарі