Новини

Суд поновив на посаді директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея

Володимир Бешлей сьогодні, 15 червня, взявся за виконання обов’язків директора Департаменту.

Чернівецький окружний адміністративний суд ухвалив рішення 12 червня 2020 року, який визнав розпорядження Олексія Каспрука від 3.04.2020 про звільнення Володимира Бешлея незаконним та скасував його. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

«Феміда винесла свій вердикт. Місто треба рятувати! Беруся до роботи!», — написав Володимир Бешлей.

У коментарі «Шпальті» він розповів, що своїм рішенням Чернівецький окружний адміністративний суд поновив його на посаді директора Департаменту ЖКГ з 4 квітня 2020 року.

Суд своїм рішенням визначив стягнути з Департаменту ЖКГ на користь Бешлея В. В. середній заробіток за час вимушеного прогулу з 6.04.2020 по день винесення рішення суду, тобто 12.06.2020 року.

«Сьогодні входжу в курс справи, що тут натворили за час моєї відсутности. Роботи є багато, треба наводити порядок у місті. Найперше — потрібно активізувати роботи з ремонту доріг, вони заморожені, це першочергове. Обійду всі об’єкти, де тривають ремонтні роботи або з певних причин не відбуваються. Також необхідно наводити лад із санітарним станом у місті», — сказав Володимир Бешлей.

Вам буде цікаво: Не уклав тендер на прибирання доріг: аргументи Каспрука та Бешлея про звільнення директора Департаменту ЖКГ

Нагадаємо, міський голова Олексій Каспрук своїм розпорядженням 3 квітня цього року звільнив Володимира Бешлея з посади директора Департаменту ЖКГ за систематичне невиконання без поважних причин посадових обов’язків.

 

Коментарі