Новини

Через навантаженння сайти центрів оцінювання якости освіти працюють повільніше

Завантажити тестовий зошит, бланк відповідей з української мови і літератури та занести свої відповіді до сервісу визначення результатів учасники можуть до 18:00 19 червня.

Фото Rishabh Agarwal? unsplash.com

Сайти Українського та регіональних центрів оцінювання якости освіти наразі працюють повільніше через велике навантаження.

Про це 15 червня у своєму телеграм-каналі повідомило Міністерство освіти.

У МОН нагадали, що завантажити тестовий зошит, бланк відповідей з української мови і літератури та занести свої відповіді до сервісу визначення результатів учасники можуть до 18:00 19 червня.

«Ми радимо Вам не хвилюватися і нагадуємо, що завантажити тестовий зошит, бланк відповідей з української мови і літератури та занести свої відповіді до сервісу визначення результатів учасники можуть до 18:00 19 червня», — йдеться у повідомленні.

Якщо в абітурієнтів виникли запитання щодо пробного ЗНО, у Міносвіти порадили звертатися до регіональних центрів оцінювання якости освіти.

Зокрема там зазначили, що Український центр оцінювання якости освіти працює над тим, аби усунути проблеми із сайтами якнайшвидше.

Нагадаємо, у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Україні Уряд вирішив змінити формат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Якщо учасник не може зробити це онлайн, то він зможе отримати тестові зошити в пункті тестування.

Коментарі