Афіша, Новини

Старшокласників Чернівців запрошують у віртуальну подорож, яка допоможе обрати майбутню професію

Молодих людей запрошують відвідати ґугл-вулиці Європи та Сполучених штатів Америки. У Будапешті, Варшаві, Ґолдені та Денвері на них чекатимуть місцеві активістки та студенти з України.

З 22 травня активісти молодіжної організації «СТАН» влаштують «Глобальні чаювання» для старшокласників, які обирають майбутній фах. Чаюватимуть гості зі студентами престижних вишів та представницями новітніх професій із Європи і США. 

У такий спосіб хочуть допомогти молоді визначитися з освітньою траєкторією та свідомо планувати майбутнє.

Подорож відбуватиметься за методикою тревел-блогерки Джекі Кенні.

Молодих людей запрошують відвідати ґугл-вулиці Європи та Сполучених Штатів Америки. У Будапешті, Варшаві, Ґолдені та Денвері на них чекатимуть місцеві активістки та студенти з України.

О 19:00 українські студенти Центрально-Європейського та Варшавського університетів розповідатимуть про навчання закордоном.

Тереза Бороденчик та Денис Козлов дадуть відповіді на запитання:

  • Як вступити до ВНЗ закордоном?
  • Чи важко призвичаїтися до життя в іншій країні?
  • Які непередбачені труднощі можуть виникнути?

9 червня о 19:00 активістки зі США розкажуть, як обрати не нудну роботу, що збігатиметься із життєвим покликанням. Своїм досвідом ділитимуться волонтерка Корпусу Миру Кейті Бюллер та директорка мистецької ініціативи для біженців у Денвері (Колорадо) Ханна МакМіллен. Спілкуватися можна буде англійською.

Усі «Глобальні чаювання» відбуватимуться на онлайн-платформі Zoom. Участь безкоштовна, одна людина може долучатися до двох подій. Зареєструватися можна тут.

Події є частиною марафону «В одному човні».

Коментарі