Новини

На День народження чернівецької благодійниці Марти Левченко Місто Добра отримало понад 160 тисяч гривень та автівку

Автомобіль подарував добродій, який вирішив залишити своє ім’я у таємниці.

Чернівецька благодійниця Марта Левченко на свій День народження зібрала 161 290 гривень, які спрямує на будівництво Міста Добра — благодійного всеукраїнського проєкту, де мами-безхатченки, жінки, що потерпають від домашнього насильства, та одинокі старенькі можуть отримати допомогу.

Про це чернівчанка повідомила на своїй сторінці у фейсбуку:

«Стільки добрих слів, стільки влучних побажань, стільки щирих привітань! Мені ледь вистачає сил стримувати сльози, коли я все це читаю! Скільки сили ви мені даєте, скільки віри у майбутнє, скільки надії! Я знов і знов дякую усім вам за кожен спільний рік, місяць і день! Звісно, не обійшлося цього року і без подарунків.  Я отримала подарунок від 422 людей! Це просто щось неймовірне! Нам вдалося зібрати 161 290 гривень! Усі ці кошти підуть на продовження будівництва Міста Добра. І завдяки їм вже дуже-дуже скоро наше Місто Добра відчинить свої двері для усіх, хто так його потребує», — написала у своїй публікації Марта Левченко.

Жодна подія в житті нічого не важить, якщо поряд немає “правильних” людей.Я напрочуд рада сказати – в мене вони є! І це…

Gepostet von Marta Levchenko am Montag, 18. Mai 2020

Читайте також: Добро на карантині. Марта Левченко про благодійність в нових умовах

Також благодійниця розповіла, що чарівник, який вирішив залишити своє ім’я у таємниці, подарував Місту Добра білий Sprinter long. Раніше Марта ділилася з підписниками бажанням придбати автомобіль для потреб мешканців «Міста Добра»:

«Власне авто повністю змінило б життя у «Місті Добра». А нові можливості для наших мешканців стали б найкращим подарунком для мене!»

Нагадаємо, Марту Левченко номінували на премію «Жінка України 2020», голосування триватиме до 10 червня.

Коментарі