Новини

Волонтерку з Чернівців Марту Левченко номінували на премію «Жінка України 2020»

Жінки представлені у 14 різних номінаціях. Марта Левченко – у «Соціальний внесок». 

Відому волонтерку з Чернівців Марту Левченко номінували на премію «Жінка України 2020».

Про це йдеться на сайті національної незалежної премії «Жінка України».
Зокрема є 14 номінацій. Марту Левченко номінували у категорію «Соціальний внесок».

Переможців визначатимуть за допомогою онлайн-голосування та за допомогою порад профільних експертів. Триватиме голосування до 10 червня.

Підтримати волонтерку з Чернівців можна за цим посиланням.

«Засновниця благодійного фонду «Я майбутнє України», яка опікується найвразливішими дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування, причому це діти з інвалідністю або з рідкісними захворюваннями, що потребують особливого медобладнання, ліків, догляду.
Зусиллями Марти було залучено понад 9 мільйонів коштів для реалізації проєктів, а саме – будівництво великого комплексу надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї «Місто добра». Також надано допомогу у лікуванні підопічних фонду та організації фестивалю Буковинська мрія, під час якого втілили мрії сотень вихованців інтернатних закладів»,
 — ідеться на сайті премії про Марту.

Читайте також: Добро на карантині. Марта Левченко про благодійність в нових умовах

Сьогодні у благодійниці день народження. Вже традиційно волонтерка у цей день розповідає своїм підписникам про омріяний подарунок. Цього року Марта знову просить охочих привітати її — допомогти нужденним. Вона хоче придбати автомобіль для потреб жителів «Міста добра».

«Власне авто повністю змінило б життя у «Місті Добра». А нові можливості для наших мешканців стали б найкращим подарунком для мене!» – написала волонтерка на своїй сторінці у фейсбуку.

Реквізити для допомоги:

Монобанк : 5375 4141 1615 3429 ⠀
Карта Приват: 5218 5722 2175 5783⠀Левченко Марта ⠀
PayPal: Місто Добра [email protected]

Коментарі