Новини

Відсьогодні тролейбуси у Чернівцях курсуватимуть упродовж усього дня

Вхід у громадський транспорт дозволений лише за наявности спецпроїзного квитка та маски.

З 18 травня тролейбуси у Чернівцях, які здійснюють спеціальні перевезення, курсуватимуть упродовж усього дня — з 6:30 до 22:00. Раніше тролейбуси для службового користування ходили з 7:00 до 9:00 та з 19:00 до 22:00 години.

Про це повідомили у Чернівецькому тролейбусному управлінні.

Також там нагадали, що їздити таким транспортом можуть лише медики та люди, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста:

«Право на проїзд у службових тролейбусах мають винятково медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста. Вхід у тролейбус дозволено лише за наявности спецпроїзного квитка або відповідного посвідчення та маски. Для всіх медичних працівників проїзд у службових тролейбусах є безкоштовним, для решти працівників, які мають право на проїзд у службових тролейбусах, вартість поїздки становить 5 гривень. Водіїв та кондукторів попередили, що, в разі перевезення пасажирів без масок і без посвідчень, вони будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень».

Нагадаємо, з 19 березня у Чернівцях курсує спецтранспорт. Вхід у тролейбус дозволений лише за наявности спецпроїзного квитка та маски.

 

Коментарі