Новини

Для медиків у Чернівцях відновили автобусний маршрут на Рошу

Автобусний маршрут буде доступний лише за наявности «білого спецпроїзного».

14 квітня у Чернівцях відновлять рух 6 автобусного маршруту, аби довозити медпрацівників до місця роботи.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив заступник міського голови Володимир Середюк:

«До уваги медпрацівників міських комунальних медичних установ, які проживають у мікрорайоні «Роша»! Із завтрашнього дня (14 квітня) для довезення працівників медичної сфери відновлюємо рух по 6-му автобусному маршруту (вул. Садова – вул. Лозівська)».

Маршрутки курсуватимуть за таким графіком (виїзд):

  • вул. Садова — 07:15, 09:00, 20:30, 21:10;
  • вул. Лозівська — 07:00, 07:30, 09:20, 20:50;

Заступник міського голови додав, що проїзд безкоштовний, вхід лише для медпрацівників міських комунальних медичних установ за пред’явлення білого спецпроїзного та у масці.

Нагадаємо, з 19 березня у Чернівцях курсує спецтранспорт. Донедавна їздити службовими тролейбусами могли лише медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність міста в умовах надзвичайної ситуації. Вхід у тролейбус дозволений лише за наявности спецпроїзного квитка та маски.

Для всіх медичних працівників проїзд у службових тролейбусах є безкоштовним, для решти працівників, які мають право їздити спецтрансортом, вартість поїздки становить 5 гривень.

Водіїв та кондукторів тролейбусів попередили про те, що їх оштрафують на 17 тисяч гривень у разі перевезення пасажирів без масок і посвідчень.

Коментарі