Новини

У Чернівцях дозволили проводити ремонтно-будівельні роботи в умовах карантину

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У Чернівцях тимчасова заборона виконання ремонтно-будівельних робіт втратила свою чинність.

Про це повідомили на сайті Чернівецької міської ради:

«Втратили чинність пункти 4.1. та 4.2. протоколу №15 позачергового засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Чернівців від 20.03.2020 року, а саме: 4.1. Тимчасово заборонити виконання ремонтно-будівельних робіт на усіх будівельних об’єктах, розташованих на території міста, окрім  ремонту доріг та інженерних мереж, робіт з ліквідації аварійних ситуацій, аварійно відновлювальних робіт та невідкладних робіт на об’єктах інфраструктури. 4.2. Акти виконаних ремонтно-будівельних робіт на об’єктах, де замовником є виконавчі органи міської ради, станом на 18:00 20.03.2020 року надати фінансовому управлінню міської ради».

Також фінансовому управлінню міської ради нададуть акти виконаних ремонтно-будівельних робіт на об’єктах, де замовником є виконавчі органи міської ради. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Вам буде цікаво: Будівельні компанії, які працюють за принципом піраміди, збанкрутують. Інтерв’ю з Василем Зазуляком

Нагадаємо, 8 квітня на засіданні Кабміну уряд вніс зміни до постанови про запобігання поширенню COVID-19 та дозволила працювати на будівельних роботах.

 

Коментарі