Новини

Спецтранспорт: у Чернівцях курсуватимуть додаткові 5 тролейбусів

Додали ще чотири тролейбуси маршруту №6 та ще один – №11 (Садгора-Дріжджзавод).

Фото Viktor Talashuk, unsplash.com

До службових тролейбусів, які працюють на період надзвичайної ситуації у Чернівцях, додали ще маршрут №6. Про це повідомив керівник КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Михайло Олексюк:

«З 1 квітня до спецтролейбусів, які перевозять певну категорію громадян, додали ще 4 маршруту №6. Інтервал руху становитиме 16-18 хвилин. Також додатково на маршрут №11 (Садгора- Дріжджзавод) додали ще один тролейбус. Раніше останній рейс із Садгори був о 19:50, тепер (на прохання медиків) – о 20:40. На маршрути щодня зранку виходить 45 тролейбусів, ввечері – 40».

Нагадаємо, з 19 березня службові тролейбуси №2, 3, 8, 9, 11 (скорочений маршрут «Дріжджзавод-Садгора») курсують щодня з 7:00 до 9:30 та з 17:00 до 21:00. Їздити на службових тролейбусах можуть лише медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність міста в умовах надзвичайної ситуації. Вхід у тролейбус дозволений лише за наявности спецпроїзного квитка або відповідного посвідчення та маски.

Рух громадського транспорту для інших категорій громадян досі призупинений. Для всіх медичних працівників проїзд у службових тролейбусах є безкоштовним, для решти працівників, які мають право їздити спецтрансортом, вартість поїздки становить 5 гривень.

Водіїв та кондукторів тролейбусів попередили про те, що їх оштрафують на 17 тисяч гривень у разі перевезення пасажирів без масок і посвідчень.

 

Коментарі