Новини

Тільки достовірні дані: в Україні запрацював портал інформування підприємців на період карантину

Цей портал дозволить підприємцям отримувати лише офіційну інформацію щодо заходів, пов’язаних із карантином 

Фото Agefis, uтsplash.com

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України запустило портал для підтримки підприємців, які постраждали через запровадження карантину.

Про це відомство повідомило на своїй сторінці у фейсбуку.

«Цей портал дозволить підприємцям перш за все отримувати лише офіційну інформацію, вже зібрану в єдиному місці. Ми будемо оновлювати її та повідомляти про всі зміни, які запроваджуватимуть для малого та середнього бізнесу», — прокоментував заступник Міністра розвитку економіки Дмитро Романович.

На сайті зібрані всі чинні обмеження, запроваджені в Україні на період карантину, а також перелік заходів щодо державної підтримки бізнесу. Також там розмістили роз’яснення до ухвалених законів щодо підтримки бізнесу та щодо змін до програми доступних кредитів під 5-7-9% річних.

Наразі портал доступний за посиланням.

Нагадаємо, 23 березня Спілка українських підприємців (СУП) оприлюднила спільну заяву бізнес-спільноти щодо надзвичайного стану. У ній підприємці висловили підтримку докладеним зусиллям Президента, уряду України та органів місцевого самоврядування щодо запровадження карантинних заходів із метою протидії коронавірусу, проте зазначили, що введення надзвичайного стану є передчасним.

Коментарі