Новини

Малює янголів, аби допомогти українським дітям: художниця з Чернівців потрапила в рейтинг українок, які роблять світ кращим

Всі кошти, виручені з продажу картин, переказують на рахунок Центру доброти для мами і дитини, що у Чернівцях.

Художниця з Чернівців Юлія Косівчук потрапила до рейтингу «11 українок, які роблять цей світ кращим» за версією видання Голос Америки, повідомляє ІА АСС.

Нині художниця живе в Америці та намалювала вже понад 600 янголів, аби допомогти українським дітям.

Свої картини вона продає в інтернеті і надсилає роботи поштою. Всі кошти переказують на рахунок Центру доброти для мами і дитини, що у Чернівцях.

«Мене запитують: а чому ти не допомагаєш американським дітям. Я кажу їм: тут дуже багато допомагають, а хто ж нашим удома допоможе», — розповідає Юлія Косівчук.

Завдяки янголам нужденним діткам вдалося перерахувати вже більше дев’яти тисяч доларів. Торік янголи з’явилися і на друкованих сторінках.

Юлія Косівчук зібрала вісім історій про дітей, яких спіткала нелегка доля. Всі оповідання засновані на реальних подіях, адже описують справжні історії життя та боротьби діток-підопічних благодійного фонду Марти Левченко «Я майбутнє України».

Раніше авторка розповіла журналістам «Шпальти», що дуже хотіла видати подібну книгу, адже давно стежить за діяльністю фонду. Юлія написала всі історії та проілюструвала їх усього за десять днів.

 

Коментарі