Новини

Чернівецьке видавництво «Чорні вівці» випустило нову дитячу книжку

На сторінках книжки безліч цікавих, яскравих, кумедних, зворушливих персонажів: птахів, тварин, комах і рослин.

Майже 80 історій увійшли до нової збірки знаного австрійського письменника Ервіна Мозера «Веселі історії на добраніч».

Слідом за «Фантастичними…» й «Чудовими…» дитяче артвидавництво «Чорні вівці» опублікувало ще одну книжку оповідок для читання перед сном.

У ній читачі вирушать у подорож уже знайомим їм світом, але новими маршрутами. Разом із героями історій вони завітають у найнесподіваніші місця та здійснять чимало відкриттів. Можна прогулятися сушею, насолоджуючись казковими краєвидами, з філософом-борсучком Ґюнтером, влаштувати собі пригоду у підводних світах разом із котиком Гельфрідом та механіком Зіґурдом-мишеням або ж вирушити у міжзоряну мандрівку з іншими мишенятами-відчайдухами – Мануелем та Діді.

За словами перекладачки книжки Нелі Ваховської, Ервін Мозер – майстер легких коротких історій для дітей від трьох років.

«Вони зачаровують своїм теплом і певною буденністю, – додає перекладачка. Тут немає фей чи неймовірних див, а розваги відбуваються у звичному й приємному просторі свого подвіря чи струмка неподалік. І навіть події в далеких країнах, населених кмітливими тваринками, не злякають малечу небезпеками. Тож, сподіваюся, ця книжка навіє їй яскраві та спокійні сни!»

«Веселі історії на добраніч» – це книга про дружбу, любов, щастя, цінність взаємоповаги й підтримки. А ще, за словами перекладачки Нелі Ваховської,  хороший привід навчитися читати, малювати й вигадувати власні не менш веселі, чудові, фантастичні історії.

Нагадаємо, відтепер 10 гривень із кожної проданої книги про сексуальну освіту для підлітків ітиме на підтримку новонароджених.

Коментарі