Новини

До Ірану відправиться рятувально-пошукова група з України

Під час позачергового засідання Уряд ухвалив рішення відправити пошуково-рятувальну групу до Ірану через авіакатастрофу рейсу PS 752 Тегеран-Київ. 

Фото ISNA з місця падіння літака

Нагадаємо, 8-го січня у Тегерані незабаром після зльоту розбився літак Boeing 737 «Міжнародних авіаліній України». Всі пасажири та члени екіпажу загинули.

Під час брифінгу прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що українська сторона ухвалила рішення про припинення роботи українських авіакомпаній у повітряному просторі Ірану, а родинам загиблих держава надасть усю необхідну підтримку та проведе позапланові перевірки стану безпеки польотів МАУ.

Пізніше на позачерговому засіданні Кабміну до Ірану вирішили відправити пошуково-рятувальну групу з України, повідомляють на сайті Урядового порталу.

«Щойно Уряд ухвалив рішення про відправлення пошуково-рятувальної групи до Ірану для здійснення спільних заходів щодо розслідування причин трагедії та репатріації тіл загиблих громадян України», – прокоментував рішення Уряду прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Коментарі