Новини

Жителі Чорнівки тимчасово розблокували дорогу до сміттєзвалища

«Чернівціспецкомунтранс» негайно починає прибирання міста від сміття.

Жителі Чорнівки припинили перекривати дорогу, яка веде з Чернівців до сміттєзвалища. Однак проїзд сміттєвозам розблокували тимчасово. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив житель Чорнівки Юрій Боднар.

«Сьогодні на місці перекриття відбулась зустріч жителів села, на якій вирішили тимчасово розблокувати дорогу. Ми зараз створюємо робочу групу і разом з облдержадміністрацією вивчатимемо питання об’єднання. Ми одне одного маємо переконати і донести усі плюси та мінуси», – сказав він.

Чоловік розповів, що напередодні жителі Чорнівки зустрілись із представниками Чернівецької ОДА.

«Ця розмова дала нам перший поштовх для розблокування дороги. Обидві сторони пішли назустріч», – зазначив Юрій Боднар.

За його словами, на вивчення цього питання є близько місяця, в цей час дорогу не перекриватимуть. Однак імовірність проведення нової акції протесту напряму залежатиме від рішень Чернівецької ОДА та міської ради.

Як повідомив на своїй сторінці у фейсбуку секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, МКП «Чернівціспецкомунтранс» негайно починає прибирання міста від сміття.

Нагадаємо, перекриття дороги до чорнівського сміттєзвалища тривало з 17 грудня. Акцію протесту розпочали у відповідь на відмову депутатів Чернівецької міської ради підтримати приєднання Чорнівки до обласного центру. Упродовж п’яти діб з чернівецьких вулиць не вивозили сміття.

 

Коментарі