Новини

Чернівецька борчиня стала переможницею Кубка України

Соломія Винник представлятиме Україну на чемпіонаті Європи серед жінок, що пройде у Римі.

3-6 грудня у Києві проходив Кубок України з вільної боротьби серед жінок. Це перший відбірковий етап до ліцензійних турнірів 2020 року.

Вихованка Чернівецької обласної ДЮСШ Соломія Винник стала переможницею у ваговій категорії до 55 кг. Тренер-викладач борчині – Сергій Одинак.

Наша спортсменка продемонструвала яскраву технічну боротьбу та в кожній сутичці проводила велику кількість технічних дій.

«У першій сутичці Соломія здолала опір борчині з Закарпаття (12:2), в другому колі з рахунком 10:0 перемогла чемпіонку України — представницю Харківської області. З таким же рахунком на користь Соломії закінчився півфінальний поєдинок проти чемпіонки України до 23 років — представниці Львова. У фінальному поєдинку буковинка впевнено перемогла ще одну представницю міста Лева», — повідомили у пресслужбі Чернівецької ОДА.

Цією перемогою Соломія здобула право представляти нашу державу на чемпіонаті Європи серед жінок, який пройде з 8 по 12 лютого 2020 року в Римі.

Вам буде цікаво: Стати легендами. Борчині-близнючки Винники про  Олімпійські ігри та щоденні тренування по 5 годин

Ще одна вихованка Чернівецької обласної ДЮСШ — Богдана Ящук —виборола бронзову нагороду у ваговій категорії до 50 кг. На турнірі дівчина здобула три перемоги, і тільки в одному поєдинку поступилася чемпіонці змагань.

 

Коментарі