Новини

У Чернівцях відбудеться перший Міжнародний форум інклюзивності

Тут говоритимуть про успішні спроби створення інклюзивного суспільства. 

28 листопада у Чернівцях відбудеться I Міжнародний форум інклюзивності. Захід проходитиме за адресою: вулиця Комарова, 28-Г (ресторан Winston Hall), початок об 11.00.

Його організовує ГО «Чернівецьке об’єднання «Захист».

«На форумі ви побачите презентації історій успіху в побудові інклюзивного суспільства, мотиваційні виступи, буде неформальне спілкування.

Якщо вам цікава тема побудови суспільства для всіх, якщо хочете зустріти однодумців та отримати заряд позитивного настрою, натхнення від історій успіху та позитивних людей — просто приходьте на I Міжнародний форум інклюзивності у Чернівцях», — пишуть організатори.

Читайте також: 49 переломів. Історія буковинки з «кришталевою» хворобою. Відео

На події ділитимуться успішним досвідом створення інклюзивного суспільства: створення інклюзивних закладів сфери послуг, відкриття інклюзивного простору для гри в настільний теніс. Говоритимуть про досвід Молдови в цій сфері та про працевлаштування осіб з інвалідністю.

Спеціальні гості Форуму – учнівський гурт «Калинонька», який виконає пісню жестованою мовою. Також виступатимуть учасники «Голосу країни» — кавер-гурт «Girls in Jazz» та Андрій Рибарчук. Для присутніх  організують фуршет і вільне спілкування.

Відвідати форум запрошують усіх, кому цікава тема інклюзії. Попередньо зареєструватися можна тут.

Коментарі