Новини

У суботу чернівецька «Буковина» зустрінеться з командою з Хмельницького

Чернівецький колектив на виїзді протистоятиме ФК «Поділля».

У суботу, 2 листопада, ФСК «Буковина» зіграє виїзний матч 19 туру Другої ліги (група «А»). Чернівецька футбольна команда у Хмельницькому протистоятиме ФК «Поділля». Гра розпочнеться о 14:00.

«Минулий тур хмельницька команда пропустила (матч із «Диназом» перенесений) через хворобу сімох гравців. Тому невідомо, в якій формі підійдуть до гри з «Буковиною» підлеглі Віталія Костишина. Тим паче, що через перебір жовтих карток не зможе допомогти Олександр Воловик. Втім, і у чернівецького колективу є втрата – дискваліфікований Віталій Полянський», – анонсує матч Професіональна футбольна ліга.

У грі між цими командами в першому колі ФК «Поділля» переміг із рахунком 4:1. Наразі клуб із Хмельницького посідає 5 місце з 26 очками, «Буковина» – остання з 11 заліковими пунктами.

Вам буде цікаво: «Інший спорт». Виїзд із «Буковиною» на західноукраїнське дербі в Тернополі. Відео

Нагадаємо, у «Буковині» минулого тижня відбулися чергові кадрові втрати. Через 3-місячну заборгованість із виплати зарплати команду покинули Іван Азаренко та Ігор Крашневський.

Онлайн-трансляцію поєдинку «Поділля»-«Буковина» можна буде переглянути на офіційному youtube-каналі клубу з Хмельницького.

 

Коментарі