Новини

Чернівецьку «Буковину» через невиплату зарплати покинули двоє футболістів

Ігор Крашневський та Іван Азаренко не отримували зароблені гроші впродовж трьох місяців.

ФСК «Буковина» покинули двоє футболістів: Іван Азаренко та Ігор Крашневський. Вони розірвали контракти з чернівецьким клубом за згодою сторін. Основна причина – невиплата заробітної плати. «Буковина» заборгувала хлопцям гроші, зароблені за останні три місяці. Про це обидва футболісти повідомили у коментарі «Шпальті».

«Перша причина розірвання контракту – ставлення керівництва до команди. Обіцяли багато, але взагалі не стримали слова. Крім боргів, можна згадати наші виїзди на мікроавтобусі «Mercedes Sprinter» у день гри по 10-15 годин у дорозі в один бік. І як тут грати в футбол?», – розповів Ігор Крашневський.

«З керівництвом усе дуже погано», – додав Іван Азаренко.

Вам буде цікаво: Інший спорт. Виїзд Буковиною на західноукраїнське дербі в Тернополі. Відео

За словами Ігоря Крашневського, разом із преміальними ФСК «Буковина» заборгував йому близько 50 тисяч гривень.

«За останній місяць я навіть не мав грошей, щоб оплатити оренду квартири. У клубі казали ще почекати, але вже не було чого чекати. Розірвали контракт за згодою сторін, оскільки інакше я б не забрав свої документи. Тому що вони забрали додаток із контракту, в якому була написана сума зарплати. Виходить, що я грав задарма», – сказав Ігор Крашневський.

Ігор Крашневський

Обидва гравці – вихованці маріупольського футболу. Попри не найкраще розставання з чернівецьким клубом, футболісти позитивно оцінюють час, проведений у «Буковині».

«Період, який я провів у Чернівцях, пройшов із користю. Хлопці дуже хороші в команді, тренер Степан Маковійчук – хороша людина і потенційно сильний фахівець у майбутньому. Місто гарне, затишне, люди привітні – жалітися немає на що», – зазначив Іван Азаренко.

«Колектив був хороший, та й Чернівці сподобалися, зустрів тут гарних друзів. Жаль, що таке відбувається з «Буковиною», адже умови для футболу тут створені непогані», – розповів Ігор Крашневський.

У цьому сезоні Іван Азаренко зіграв за «Буковину» 16 матчів, Ігор Крашневський – 15. Наразі у заявці чернівецького клубу залишилося 16 футболістів.

Читайте також: Чернівецька «Буковина» зазнала поразки у матчі зі спірним суддівством 

 

Коментарі