Новини

У Чернівцях відкриють простір, де працюватимуть молоді люди з інвалідністю

Це кооперація двох соціальних підприємств «Інклюзивна кухня» та «Добре варення».

У Чернівцях відкриють простір для виробництва та продажу корисних і смачних продуктів, де молоді люди з інвалідністю отримають можливість бути зайнятими, потрібними, спроможними та щасливими. Ініціаторками цього стали соціальні підприємниці, котрих об’єднують спільні цінності  – Валерія Мартинюк та Ірина Микитеєк. Вони є керівницями проєктів «Інклюзивна кухня» та «Добре варення». Для створення простору дівчата знайшли приміщення у центрі міста – на вулиці Шевченка. Для того, щоб переїхати і розпочати виробництво, їм потрібні кошти. Про це на своїй сторінці у фейсбуку пише Валері.

«Для створення цього простору ми шукали в оренду приміщення і… нарешті знайшли. На першому поверсі. У центрі міста. Зі зручною транспортною розв’язкою. З відповідними умовами для виробництва продуктів харчування. Ми маємо шанс зробити той крок, який нещодавно вважався мрією. І здебільшого часткову роль у реалізації таких кроках відіграють фінанси. І ми не виняток. Для переїзду і повноцінного початку процесу ми потребуємо 18000 грн. Будь-хто з вас може долучитися до створення дива», – йдеться у дописі.

Читайте також: Як у Чернівцях молодь з інвалідністю виготовляє корисні сніданки

Кожен, хто хоче підтримати таку ініціативу та долучитися до старту проєкту, може перерахувати будь-яку зручну суму на карту 4731219600313807.  Також можна:

  • купити гранолу
  • купити варення
  • зробити попереднє замовлення на корпоративні подарунки.

 

Коментарі