Новини

Сьогодні у Чернівцях завершиться голосування за проєкти бюджету участі

Цьогоріч участь у голосуванні беруть 94 ініціативи.

Сьогодні, 24 жовтня, у Чернівцях завершується голосування за проєкти «Бюджету ініціатив». Цього року чернівчани подали 104 проєкти, з них 94 беруть участь у голосуванні. 

Наразі у п′ятірці лідерів за кількістю голосів такі проєкти: «Сучасний спортивний майданчик в ЗОШ №24 »За здорове майбутнє» — 2 623 голосів, «Сучасна їдальня для школи №4» — 2 513 голосів, «Сучасний парк відпочинку на Гравітоні» — 2 230 голосів, «Бути здоровим, жити активно – це завжди стильно і позитивно! Ми за сучасний спортивний майданчик!» — 1 542 голосів та «Перший шкільний коворкінг» — 1 250 голосів.

Окрім цього, на сайті «Бюджету участі Чернівці» зазначають, що наразі за проєкти бюджету участі проголосували 19 229 осіб та віддано 39 520 голосів.

Нагадаємо, проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів (за рейтинговим голосуванням), будуть реалізовані наступного року.

Читайте також: Резиденція молоді, кімната матері та майданчик для вигулу собак. Топ 5 проєктів на бюджеті участі

Проголосувати за ініціативи можна в електронному вигляді через систему «Громадський проєкт», у терміналах «ПриватБанку» та у пунктах для письмового голосування.

Як проголосувати в електронній системі, дивіться відео за посиланням тут.

Завершиться голосування сьогодні, 24 жовтня, о 24:00.

Раніше «Шпальта» знайомила вас із такими проєктами, як «Доступний сучасний транспорт у сучасному місті», «Облаштування майданчика для збирання та сортування побутового сміття, Героїв Майдану-Комарова», «Сучасна їдальня для школи №4», «Сучасний парк відпочинку на Гравітоні» та «Інтраопераційний рентген-апарат (С-дуга) для КУ МЛ № 1, Міський центр вертебрології».

 

Коментарі