Новини

У школі №27 у Чернівцях зупинили будівництво басейну

З підрядником розривають договір.

unsplash.com
Vikram TKV

Із підрядником, який виконує роботи з реконструкції у приміщенні басейну школи №27, що на вулиці Воробкевича, розривають договір. Роботи на цьому об’єкті законсервують. Про це у коментарі «Шпальті» повідомила начальниця управління капітального будівництва Чернівецької міської ради Василина Маковійчук.

До кінця 2019 року тут планували добудувати мансардний поверх та перекрити дах приміщення. Однак підрядник призупинив роботи.

«Укладено договір на виконання робіт, але підрядник не освоїв кошти. Тому замовник (Департамент містобудівного комплексу ЧМР) ставить питання про розірвання договору. Документи передали в юридичне управління. Наразі займаємося цим питанням. Після розірвання угоди, швидше за все, будемо проводити тендер на виконання цих робіт», – розповів у коментарі «Шпальті» заступник міського голови Володимир Середюк.

За словами Василини Маковійчук, розривають угоду з підрядником, оскільки він не виконав заплановані роботи.

«У підрядника виявилася більша вартість додаткових робіт. Але він не подав нам кошторис на додаткові роботи. Це технічні питання, які він не виконав. Не було жодних обставин, які завадили йому працювати. У підрядника був ліміт – 5 млн гривень на 2019 рік. За ці кошти планували: замінити дах, демонтувати наявний дах, підняти мансарду», – каже керівниця капітального будівництва ЧМР.

Нагадаємо, раніше ми писали, що басейн у школі №27 у Чернівцях не відкриють цього року.

 

Коментарі