Афіша, Новини

Неіснуючий транспорт Чернівців. Містян запрошують на вечірню екскурсію

Пан Ярко розповість про місцеве метро, трамваї та те, чому їх перестали використовувати у місті.

19 вересня для містян організують екскурсію «Неіснуючий транспорт Чернівців». Прогулянку вечірнім містом проведе екскурсовод Ярослав Адамчук, знаний як Пан Ярко. Початок о 17:00. Старт на Центральній площі.

«Ви впевнені, що знаєте про Чернівці все? А як щодо його транспорту? Чули про місцеве метро? А про трамваї і чому їх перестали використовувати у місті? Приходь на екскурсію про неіснуючий транспорт. Ми розкажемо і покажемо місця, які могли стати центром пасажиропотоку в місті», – повідомляють організатори.

Читайте також: Наймолодший екскурсовод. Пан Ярко про любов до Чернівців, туристів  і світ навколо себе

Захід організовує ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» (Bukovinian Agency for Regional Development) у рамках Європейського тижня мобільності 2019.

Загальноєвропейська кампанія «Європейський тиждень мобільності» дає прекрасну можливість представити сталі альтернативні варіанти способів пересування для місцевих жителів і пояснити виклики, з якими зіштовхуються великі та малі міста з метою стимулювати поведінкові зміни та досягти прогресу у створенні більш стабільної транспортної стратегії для Європи.

Участь в екскурсії безкоштовна.

Коментарі