Афіша

Мрій. Чернівецькі благодійники презентують унікальний фотопроєкт

Усі охочі зможуть побачити 44 фотографії, на яких українські зірки та діти з інвалідністю разом втілювали перед об’єктивом найзаповітніші мрії.

фото http://www.future-ukr.org.ua/3926/

12 вересня в Центрі культури «Вернісаж» (вул. Ольги Кобилянської, 53) благодійний фонд «Я майбутнє України», презентує унікальний фотопроєкт «Мрій». У ньому зібрано 44 фотографії, на яких українські зірки та діти з інвалідністю разом втілювали перед об’єктивом найзаповітніші мрії.

Початок – о 16:30.

Кожне фото, за словами благодійників, – це особлива історія неймовірних дітей. Вони, незважаючи на складні діагнози, мріють і надихають на мрії інших, вчать помічати та цінувати прості речі.

«Ця фотовиставка покликана змінити світ на краще, розповісти про добро та неймовірні емоції, які не залишать нікого байдужим. Фотовиставку вже бачили в Києві, Львові, Івано-Франківську, Черкасах, Тернополі та Полтаві.  Ми запрошуємо всіх подивитися на світ очима дітей і мріяти всупереч усьому», – повідомляють організатори.

Вам буде цікаво: Чернівчанка Оля Гердега стала моделлю відомої київської фотографині

Організатор проєкту – Благодійний фонд «Я майбутнє України»

Авторка ідеї – президентка фонду Марта Левченко

Фотографиня – Даша Тендітна

Учасники фотовиставки: Яніна Соколова, Маша Єфросініна, ILLARIA, Bro (брати Борисенки), Лавіка, Даша Малахова, Світлана Бевза, Ходос Валерія, Олег Панюта, Світлана Тарабарова, Катерина Кухар, Дмитро Комаров, Monatik, Наталія Мосейчук, Влад Ващук, Ірина Горова, Потап, Tayanna, Віра Кекелія, Влад Дарвін, Лавіка, Фагот з гурту ТНМК, Амадор Лопес.

Детальніше про благодійний фотопроєкт «Мрій!» можна дізнатися тут.

Коментарі