Новини

Головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук подав у відставку

Він заявив про своє рішення після вчорашнього домашнього матчу, в якому чернівецька команда поступилася «Поділлю» – 1:4.

Андрій Мельничук подав у відставку з посади головного тренера ФСК «Буковина». Відповідну інформацію він підтвердив у коментарі «Шпальті».

«Я ще просто не звик грати за тактичною схемою 4-6. Ця команда грає у якусь свою гру, яку вона бачить. Мабуть, я не зміг достукатися до гравців у плані того, що хочу бачити на полі», – повідомив Андрій Мельничук.

Про свою відставку фахівець заявив одразу після вчорашнього домашнього матчу, у якому «Буковина» поступилася хмельницькому «Поділлю» з рахунком 1:4. Та чи задовольнить цю заяву президент клубу Вадим Заяць, наразі невідомо.

«Я з президентом не спілкувався ще. За неофіційною інформацією, він сьогодні збирає команду, після того все вирішиться», – розповів Андрій Мельничук.

Із Вадимом Заяцем нам зв’язатися не вдалося.

Поразка від «Поділля» стала шостою поспіль у домашніх матчах нинішнього сезону. Нагадаємо, Андрій Мельничук очолив «Буковину» на початку липня цього року. Під його керівництвом чернівецька команда зіграла 9 офіційних матчів (3 перемоги, 6 поразок). Попри останню сходинку в турнірній таблиці Другої ліги (група «А»), «Буковина» пройшла два попередні етапи Кубка Україні. У 1/16 фіналу турніру команді протистоятиме ПФК «Львів».

Інтерв’ю з Андрієм Мельничуком можна прочитати тут.

 

Коментарі