Новини

Вдалий жереб. «Буковина» у 1/16 фіналу Кубка України зіграє з ПФК «Львів»

У другому раунді турніру чернівецька команда перемогла «Таврію-Сімферополь», поступаючись по ходу матчу 0:2.

Сьогодні, 28 серпня, у Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування третього попереднього етапу Кубка України сезону-2019/2020. У церемонії взяли участь головний тренер збірної України серед ветеранів Анатолій Дем’яненко та асистент головного тренера юнацької збірної України U-18 Єгіше Мелікян.

Суперником чернівецького ФСК «Буковина» в 1/16 фіналу турніру буде представник Української Прем’єр-ліги ПФК «Львів». Матч відбудеться 25 вересня у Чернівцях. До речі, за львівську команду виступає чернівчанин Ігор Гончар.

«Для нашої команди та уболівальників – це хороше жеребкування, адже до Чернівців приїде команда з Прем’єр-ліги. Крім того, і керівницвто, і футболістів тішить той факт, що вже не треба буде кудись далеко їздити. Будемо налаштовуватися на перемогу», – розповів у коментарі «Шпальті» головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук.

Читайте також: Повернутися додому. Інтерв’ю з новим головним тренером «Буковини» Андрієм Мельничуком

У попередньому етапі «Буковина» пройшла ФК «Таврія-Сімферополь». Матч відбувся 27 серпня у Бериславі на Херсонщині. Вже на 21-ій хвилині зустрічі чернівчани поступалися з рахунком 2:0, однак змогли переламати хід поєдинку. Завдяки голам Мунтяна та Крашневського «Буковина» зрівняла рахунок, а Шишигін влучним ударом на 90+1 хвилині приніс перемогу чернівецькій команді – 2:3.

«На початку гри ми допустили грубі індивідуальні помилки, які призвели до пропущених голів. Потім переналаштувалися трохи в обороні і в атаці, це дало свій результат. Плюс зіграло роль бажання футболістів і характер. Уже видно, що є колектив, командна гра і командний дух», – сказав головний тренер чернівецької команди.

Водночас на 37-ій хвилині матчу арбітр показав наставнику чернівчан червону картку.

«Суддя сам не знає, що його мотивувало вилучити мене. Я просто звернувся до головного арбітра, який, на мою думку, помилився в одному епізоді, що призвело до небезпечного моменту біля наших воріт. Так, я емоційно йому це висказав, але це не було в грубій формі. Були звичайні емоції, які на футбольному полі мають бути», – розповів «Шпальті» Андрій Мельничук.

Склад ФСК «Буковина»: Медведєв, Полянський, Гакман, Раулюк, Азаренко, Крашневський, Віксич (Жумига, 27), Сантрапинських, Шишигін, Мунтян (Томнюк, 90+3), Палагнюк. Запасний: Чопко. Головний тренер – Андрій Мельничук.

 

Коментарі