Новини

Чернівецький футболіст гратиме за команду Української прем’єр-ліги

26-річний Ігор Гончар уже дебютував за ПФК «Львів» у матчі проти донецького «Шахтаря».

Фото pfclviv.com

Чернівчанин Ігор Гончар гратиме за футбольний клуб, який виступає в Українській прем’єр-лізі. 26-річний захисник долучився до ПФК «Львів». Контракт із футболістом підписали терміном на три роки, Ігор Гончар виступатиме за «синьо-золотих левів» під 21-м номером. Про це повідомляє офіційний сайт ПФК «Львів».

Читайте також: У «Шахтарі» били по ногах, а у «Ворсклі» подружився із кавказцями. Чернівчанин Ігор Гончар про футбольну кар’єру

Напередодні чернівчанин уже встиг дебютувати за нову команду. Він вийшов у стартовому складі у матчі проти свого колишнього клубу ФК «Шахтар» (Донецьк). ПФК «Львів» програв «гірникам» із рахунком 0:2, а Ігор Гончар провів на полі всю гру.

Довідка. Ігор Гончар народився 10 січня 1993 року у Чернівцях. Вихованець чернівецького футболу, у клубній кар’єрі виступав за хмельницьке «Динамо», донецький «Шахтар», ужгородську «Говерлу», словацьку «Сеніцу» та «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів.

Граючи за дублювальний склад «гірників», Ігор Гончар звернув на себе увагу тренерського штабу молодіжної збірної команди України, за яку згодом відіграв сім матчів.

В Українській прем’єр-лізі дебютував у складі «Говерли» 1 серпня 2015 року у поєдинку проти «Шахтаря». Всього у вищому дивізіоні гравець провів 16 ігор, забивши один гол.

Ігор Гончар у матчі проти «Шахтаря», фото pfclviv.com.

 

 

Коментарі