Новини

Мадонна. «Жадан і Собаки» презентували у Чернівцях новий альбом

Під час свого виступу вони виконали десять нових пісень.

6 вересня у рамках Х фестивалю «Meridian Czernowitz» український гурт «Жадан і Собаки» презентували новий музичний альбом «Мадонна».

Під час свого виступу «Жадан і Собаки» представили десять пісень.

«Це найкраща (поки що) наша робота. Ми працювали над альбомом останніх два роки. До нього увійшли десять пісень, які ви сьогодні почуєте», – сказав Сергій Жадан.

За словами фотокореспондентки «Шпальти», зал був переповнений, усі танцювали та співали. Окрім цього, Сергій Жадан сходив із сцени та танцював разом із своїми слухачами.

На завершення свого виступу гурт декілька разів виконував пісні на біс.

Із програмою міжнародного поетичного фестивалю, який триватиме ще два дні, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що раніше у коментарі «Шпальті» письменник Сергій Жадан розповів, що був на усіх десяти фестивалях, а від цьогорічного очікує атмосфери.

«Мені здається, це найважливіше, що є у цьому фестивалі. Як на мене, місто і фестиваль надзвичайно пасують одне одному. Чернівці – невеликі і незамалі для цього фестивалю, місто живе ним. Щоб він розвивався, потрібно бути вимогливим до себе. Такими і є організатори фестивалю «Meridian Czernowitz». Потрібно щоразу шукати нових авторів, нових цікавих людей та щоб вони щоразу привозили щось нове. Баланс нового і звичного робить «Meridian Czernowitz» таким привабливим для багатьох людей. Коли людина сюди їде, вона може побачити своїх улюблених авторів, водночас тут відбувається щось нове», − каже письменник.

Яким було відкриття Х фестивалю «Meridian Czernowitz» можете дізнатися тут.

Фото Ірини Болести

 

Коментарі