Новини

Замість обіцяних 65 – 68. Як у Чернівцях розпочався новий «тролейбусний» сезон

Відтепер Руською знову курсують тролейбуси №2 та №4.З 2 вересня Чернівецьке тролейбусне управління працює у посиленому режимі. Сьогодні на лінії вийшло 68 тролейбусів, замість 46, які курсували влітку.

Однак у соцмережах написали, що нині у Чернівцях курсує значно менше тролейбусів. Зокрема «Центр реформ та розвитку», посилаючись на дані онлайн-навігатора, зазначив, що на маршрут вийшли лише 40 тролейбусів замість обіцяних 65.

ДЕ ОБІЦЯНИХ 65 ТРОЛЕЙБУСІВ З 2 ВЕРЕСНЯ?Сьогодні у місті курсувало лише 40 тролейбусів (інформація станом на 12.00…

Gepostet von Центр реформ та розвитку – Чернівці am Montag, 2. September 2019

Аби з’ясувати ситуацію, «Шпальта» звернулася до керівництва Чернівецького тролейбусного управління. Заступник начальника ЧТУ Віталій Якубів назвав допис у фейсбук цілковитою маніпуляцією.

«Сьогодні на лінії вийшло 68 тролейбусів, також збільшили кількість годин. Цей сайт, на який посилаються, адекватно не працює. Ми потрохи переходимо на інший – gps tracker. Поставимо інші трекери, бо ці, що в нас є, трохи не справляються. А на нові тролейбуси взагалі не вистачає трекерів, нині вони працюють без gps-відстежування. Сьогодні було навіть на три тролейбуси більше, ніж планували спочатку. Використали машини з резерву. Думаю, всі помітили, що вранці добиратися було легко», – розповів Віталій Якубів.

З 2 вересня Руською знову курсують тролейбуси №2 та №4. За словами Віталія Якубіва, сьогодні вранці сильного напливу на їхніх маршрутах не було, адже вранці містом курсувало десять «двійок».

«Сам усе вранці перевіряв особисто. Проблем дістатися з Гравітону не було. З 6 до 9 ранку фактично всі були на лінії, щоб самим переконатися, чи є якісь проблеми. Це все не з чужих слів, а особисто проконтрольовано», – сказав заступник начальника ЧТУ.

Читайте такожНе дурня, а нанотехнології. Як кондуктори та пасажири реагують на валідатори. 

 

Коментарі