Новини

Чернівецька «Буковина» вже рік не перемагає в домашніх матчах

За цей час команда у рідних стінах тричі зіграла внічию та 9 разів поступилася.

Фото Володимира Мунтяна

31 серпня ФСК «Буковина» приймав у матчі 6 туру Другої ліги одного з лідерів чемпіонату – «Полісся» з Житомира. У чернівецької команди були серйозні кадрові проблеми. Через дискваліфікацію пропускав гру Ігор Крашневський, а через травму – капітан Тарас Сивка. Крім того, головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук через дискваліфікацію не міг перебувати на лаві запасних.

«Буковина» поступилася з рахунком 0:2, пропустивши обидва голи у другому таймі. Забивали Вадим Семчук та ексгравець чернівецької команди Ярослав Галенко.

Востаннє ФСК «Буковина» перемагав у рідних стінах рівно рік тому – 2 вересня 2018 року. Тоді чернівецька команда була сильнішою за «Поділля» (Хмельницький) – 3:2. Відтоді «Буковина» провела вже 12 домашніх зустрічей, у яких тричі зіграла внічию і 9 разів поступилася.

Наступний матч чернівецька команда проведе 4 вересня у Калуші проти однойменного футбольного клубу. Початок матчу о 18:00.

Нагадаємо, у Кубку України справи «Буковини» йдуть краще, ніж у чемпіонаті. Чернівчани пройшли вже два попередні етапи й у 1/16 фіналу вдома зустрінуться з командою з Прем’єр-ліги ПФК «Львів».

 

Коментарі