Афіша, Новини

У Чернівцях Резиденція молоді запускає неформальний освітній проєкт

Перший лектор – громадський активіст Тарас Прокоп.

Фото unsplash.com

Центр «Резиденція молоді» запускає у Чернівцях проєкт «Великі історії маленького міста». У його рамках проводитимуть заходи неформальної освіти, на які запрошуватимуть цікавих та прогресивних лекторів. Проєкт «Великі історії маленького міста» – це невимушена атмосфера, коло друзів, смачні напої та страви, а найголовніше – можливість розвиватися та отримувати нову інформацію.

«Які думки виникали у вас після нудних університетських лекцій чи монотонних тренінгів? А скільки заходів «неформальної» освіти, де ви боялися зайвий раз ворухнутися, ви відвідували? Ми пропонуємо дійсно неформальну освіту. І щоб її неформальність полягала не лише в назві заходу, але і в його суті», – пишуть організатори.

Читайте також: У Чернівцях відкрили молодіжний центр. Фото

Уже 31 серпня о 15:00 відбудеться перший захід проєкту. Лектор – Тарас Прокоп, радник із питань децентралізації програми «U-LEAD», координатор спостереження ГМ «ОПОРА» за виборами у Чернівецькій області.

«На вас чекає цікава історія про нелегкий шлях громадського активіста, який точно знає, як поєднувати тімбілдинг та делегування завдань у команді. А що найважливіше – поділиться з вами своїм досвідом управління проєктами», – анонсує «Резиденція молоді».

Вхід вільний. Місце проведення – «VYO place» (вулиця Кохановського, 9).

Реєстрація на захід обов’язкова за цим посиланням.

 

Коментарі